Köszönjük a részvételt - VII. Magyarország Barátai Konferencia

Kedves Barátaink!

Megegyszer szeretnénk megköszönni, hogy ilyen sokan részt vettek/vettetek a VII. Magyarország Barátai Konferencián!

Nagyon köszönjük a sok pozitív visszajelzést is!

Gratulálunk a kiválóan megtervezett és levezetett gyűléshez!

Mindenek elött szeretném megköszönni nektek a sok-sok fáradsággal járó munkátokat a Magyarország Barátai Alapítvány hétvégi rendezvényével kapcsolatban. Szép, reprezentatív volt, és minden bizonnyal eredményesnek is fog bizonyulni a rendezvény.

Köszönjük a remek szervezést! Nagyon jó volt a konferencia, nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a sok régi baráttal találkozni, jó volt mindenkit látni. Hihetetlen, de a színvonalat tovább tudták fokozni, pedig eddig is magas volt.

Nagyon szépen köszönöm a hétvégi igen tartalmas találkozót!

 Szeretném megköszönni a konferenciánk megszervezését, amely kitűnő volt. Nagyszerű és felemelő érzés volt számomra veletek lenni. Nagyon sok emberrel beszéltem a legkülönbözőbb témákról, de sajnos gyakran hiányoztak a névjegykártyák és igy megszakad a további diszkurzus.

Nem akarom az elnök urat terhelni a levelemmel, azonban megkérlek, tolmácsold számára személyes véleményemet, hogy neki köszönhetően egy olyan magyar szervezetünk van, amely nemcsak pótolja a tönkretett Magyarok Világszövetségét, hanem annak értékét messze túlhaladva sikeresen dolgozik azon, hogy egy fészekbe gyűjtse a világ magyarságának legfontosabb személyeit és szervezeteit.

Sok köszönet a remekül megtervezett konferenciáért. A vas taps bizonyítja hogy ez nem csupán az én véleményem.

Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy részt vehetek ezen a konferencián.

Mindenekelőtt szeretném megköszönni a megtisztelő meghívást a Magyarország Barátai Alapítvány konferenciájára. Mondanom sem kell, hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy diákként ilyen illusztris személyekkel találkozhattam. A későbbiekben igyekszek majd az alapítványhoz méltó munkásságot letenni az asztalra.

Azt hiszem, soha nem érek végére a köszönetsornak. Amit és amennyit Tőletek kaptunk, azt igyekeztünk a magunk csekély eszközeivel azonnal továbbadni. Az elszakított területekre, de idehaza is juttattatok könyveket a szívgyógyító jó szó mellé. Mikor megköszönték, megkopogtattam a könyvborítót, hogy egyedül Titeket illet a hála, amiért a beláthatatlanul sok befektetett figyelmet tanúsítottátok, a szervezést, munkát, ellenőrzést, lektorálást, szállítást elintéztétek. Az éves csodásan szervezett összejövetek soráról tanulmányköteteket kellene írni, kézikönyv gyanánt, hogy ezt így kell csinálni. Csak attól félek, ha ketten csinálják ugyanazt, az nem lesz ugyanaz. De legalább hasonló.

Előszőr is szeretnék szívből gratulálni a hétvégi világtalálkozó megszervezéséhez! Nagyon magas színvonalon, kitűnő programokkal tarkítva tartottátok meg, immár 7. alkalommal ezt a nagyszerű rendezvényt. Nagyon szépen köszönöm a kollégáim és a Talentum Hungaricum zenei tehetségei nevében is a lehetőséget, hogy ezek a fiatalok felléphettek az eseményen és megmutathatták a világban élő magyaroknak tehetségüket.

Remélem ki tudtátok pihenni a nagy eseményt! Biztos boldogok lehettek azért, hogy milyen jól sikerült minden. Igazából gratulálok és újból meg szeretném köszönni, mamám és ápolója nevében is, mind azt, amit tettetek, hogy itt lehessenek. Nagy megtiszteltetés volt mamám részére az elismerés, de főképp ki szeretném emelni azt, hogy végig milyen jól érezték magukat! 

Köszönöm!