A Club Pannonia 4. Bécsi Magyar Bálja

Beszámoló a negyedik Bécsi Magyar Bálról

A vendégeket Radda Marika, a Club Pannonia elnökasszonya német és magyar nyelven üdvözölte, több díszvendég között kiemelve Dr. Tanka Lászlót a Világclub elnökét, feleségét Irénét és a velük érkezett Clubtagokat. Külön köszöntőt mondott Bóta Zsolt követ, a bécsi magyar nagykövetség nevében.

A köszöntőket követően a világhírű Győri Balett két táncosa, Matuza Adrienn és Hégli Zoltán, Harangozó-díjas Velekei László koreográfus vezetésével bemutatott egy csodálatos részletet Kodály Zoltán „Romance” című darabjából. A Györi Balett Kossuth-díjas igazgatója Kiss János által vezetett Győri Balett művészeinek hatalmas sikere volt.

A rendezvényen volt tombolasorsolás izgalmas nyereményekkel, Casino, valamint többek között a mosonmagyaróvári Lajta Néptáncegyüttes táncosai is felléptek. A csárdásverseny helyett Ekker Balázs, táncbajnok, tanár és Dancingsztár nagy sikerrel és remek hangulatban oktatta a közönségből nagyszámú jelentkezőket.

A Club Pannonia célja az osztrák-magyar gazdasági kapcsolatok erősítése és bővítése. Számos kulturális rendezvényt, pódiumbeszélgetést és utazást szerveznek minden évben céljaik megvalósításának érdekében - ehhez a bécsi Magyar Bál is hozzátartozik. Hisz a rendezvény alkalmat ad kötetlen társalgásra és megismerkedésre. A késö éjszakába nyúló táncos szórakozás után a viszontlátás reményében a következö Magyar Bálon, nehezen búcsúztak el a vendégek.

Csatolt képek